Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

Cukinia w zalewie musztardowej

5.0
(50)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

woda
9 szklanek
ocet
1 szklanka
cukier
600 g
musztarda
6 łyżek
Sklep Prymat
sól
3 łyżki
Sklep Prymat
Liść laurowy suszony Prymat
4 sztuki
Sklep Prymat
ziele angielskie
4 sztuki
Sklep Prymat
cukinia
3 kilogramy

Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia w zalewie musztardowej

Wszystkie składniki oprócz musztardy zagotować. Całą miksturę wystudzić i dodać musztardę i dokładnie wymieszać. Zalać słoiki wypełnione pałeczkami cukini i pasteryzować ok. 10 minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sylwia / sytofala 26.06.2012 20:22
pyszna
ziutula
ziutula 12.06.2012 13:53
lubię do zimnych mięs..

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak