Cukinia w panierce

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    2 szt
  • ser żółty

    7-8 (tarty)
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cukinie obrac i pokroic w plastry grubości 1cm. Posolic z obu stron. Panierowac w jajku i bułce tartej. Smarzyc na oleju na złoty kolor. Po odwróceniu na druga stronę posypac serem i naska pietruszki i przykryc na chwilę patelnię pokrywką. Można podawac np z ryżem.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (3)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
szajba2 30.04.2011 19:23
jadłem ale bez rewelacji
Barbara55 02.04.2011 14:25
takie sobie ale czasem można zrobić
kielcok1 06.03.2011 15:58
próbowałem smażyć cukinie i nie smakowały mi

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat