Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cukinia smażona w panierce otrębowej

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

cukinia 40 dag
ser żółty 10 dag
jajko 2 szt
otręby pszenne 1 opakowanie
sól do smaku
olej do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia smażona w panierce otrębowej

Wykonanie:
Cukinię umyć, pokroić w plastry, posolić, obtaczać w rozmąconym jajku i panierować w otrębach. Następnie smażyć na lekko rozgrzanym oleju do zrumienienia z jednej strony. Odwrócić plastry cukinii , położyć po plasterku sera i smażyć aż ser się roztopi.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Czarnula666 18.07.2015 20:26
Mniam! Też robię w otrębach :) Pyszności
Róża1 17.07.2015 20:42
podziwiam pomysł !!!!!!!!!!!!!
Janina 17.07.2015 17:24
To jest pyszne;)
Kuchenka 17.07.2015 15:46
świetne zdrowe danie
gosia56 17.07.2015 11:56
super pomysł;)
Babeczka35 17.07.2015 11:33
Pyszny pomysł:)
jagoda5913 17.07.2015 09:35
Super przepis
Krzysztof15 17.07.2015 09:31
lubie taka
pestka 17.07.2015 07:48
smaczna przekąska
Motorek 17.07.2015 07:38
lubię taką cukinię

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak