Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia nadziewana ryżem, boczniakami i papryką
Kroki postępowania
Na rozgrzanej 1 łyżce oliwy zeszklić posiekaną cebulę, dodać pokrojone boczniaki, poddusić.
Podawać z sosem pomidorowym lub ketchupem.
cukinia | 3 szt |
ryż | 10 dag |
boczniaki | 10 dag |
szynka gotowana | 15 dag |
cebula czerwona | 1 szt |
papryka zielona | 2/3 szt |
papryka żółta | 2/3 szt |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
sos sojowy | do smaku |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | do smaku |
białko | 1 szt |
oliwa | 2-3 łyżki |
ser żółty starty | 5 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: