Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia faszerowana - z parówkami i serem (twarogiem)
W tym czasie roztapiamy resztę pozostałego masła, dodajemy do niego bułkę i tym polewamy cukinie. Zapiekamy następne 15 min.
My jedliśmy toto z frytkami :)
ser żółty | 5 dag |
parówki | 2 szt |
koperek | 1 łyżka |
masło | 2 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżeczki |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
cukinia | 2 szt |
twaróg | 10 (tłusty) |
jajko ugotowane na twardo | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: