Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia faszerowana warzywami z kaszą gryczaną
Kroki postępowania
Posypać natką i podawać ciepłe .
cukinia | 2 szt |
kasza gryczana | 100 g |
papryka czerwona | 1 szt |
papryka żółta | 1 szt |
zielona fasolka szparagowa | 1 garść |
żółta fasolka szparagowa | 50 g |
cebula czerwona | 1 szt |
olej kokosowy | 2 łyżki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
sól do smaku | 1/2 łyżeczki |
tymianek | 1 łyżeczka |
ser żółty | 100 g |
Papryka ostra mielona Prymat | 1/2 szt malutkiej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: