Przepis i sposób przygotowania na: Cukinia faszerowana salsą pomidorową
Kroki postępowania
Podsmażać na średnim ogniu około 6 min. Dodać przecier, podsmażać jeszcze chwilkę i ściągnąć z ognia.
cukinia | 1 sztuka |
cebula czerwona | 0,5 średniej |
czosnek | 2 ząbki |
papryka czerwona | 1/4 sztuki |
pieczarki | 4 sztuki |
szczypiorek | 1 łyżka |
przecier pomidorowy | 2 łyżki |
GORGONZOLA | |
oliwa | 1 łyżka |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
Bazylia suszona Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: