Przepis i sposób przygotowania na: Cudo z jabłkami
Kroki postępowania
Migdały prażymy na suchej patelni i posypujemy po wierzchu.
Ciasto: | |
mąka | 20 dag |
cukier | 5 dag |
jajko | 1 szt. |
masło | 10 dag |
sól | szczypta |
sok z połowy cytryny | |
jaja | 3 szt. |
cukier | 10 dag |
cukier wanilinowy | 1 szt. |
śmietana 30% | 1/2 szklanki |
skórka z połowy cytryny | |
marmolada | 5 łyżek |
migdały | 5 łyżek |
jabłko kwaśne | 5 kilka szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: