Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Croissant śniadaniowy

2.0
(8)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczywo 1 szt
jajko 2 szt
szczypiorek usiekany 1 łyżeczka
masło 1 łyżeczka
łosoś wędzony plastry 2 plastry

Przepis i sposób przygotowania na: Croissant śniadaniowy

Na patelni rozpuszczamy masło. Wbijamy dwa jajka, dodajemy posiekany szczypiorek i smażymy jajecznicę. Croissanta nacinamy ostrym nożem i nakładamy do środka ciepłą jajecznicę. Następnie na jajecznicy układamy pozwijane plastry wędzonego łososia. Podajemy od razu.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rjustysia 22.02.2014 19:16
Świetne podanie zwykłej jajecznicy!
Gary Michy 18.02.2014 18:29
Eleganckie śniadanie :)
stef 18.02.2014 18:21
Zjadłbym takie ,nie tylko na śniadanko.
Gabi44 18.02.2014 16:09
Pyszne śniadanko.
Triss 18.02.2014 15:00
sycąca, apetyczna kanapka. ;)
Kuchenka 18.02.2014 13:36
na śniadanko super :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak