Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

comber zapiekany z brzoskwinią

3.0
(13)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

combra 50dag
łyżka masła
brzoskwinie w puszce 5 połówek
mielonej słodkiej papryki łyżeczka
mąki 2łyżeczki
cukier puder
sól

Przepis i sposób przygotowania na: comber zapiekany z brzoskwinią

Mięso kroimy na plastry centymetrowej grubości, zbijamy je z obu stron tłuczkiem, natrzeć solą wymieszaną z cukrem pudrem, posypać mąką i zrumienić z obu stron na rozgrzanym oleju. Następnie przełożyć filety do żaroodpornego naczynia, na każdym układamy cząstki brzoskwiń i odrobinę masła, oprószyć papryką i kilka minut zapiekać w gorącym piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

iga2 14.01.2011 15:37
na pewno wypróbuję
agata1722
agata1722 12.01.2011 11:30
interesujące
Jaheira11 15.12.2010 23:17
dobre
magical66 06.11.2010 18:41
dobrze smakuje

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak