Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Comber z muflona

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

comber 1000 g
kwaśne mleko 500 g
olej 2 łyżeczki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Comber z muflona

Mięso zalać mlekiem. Odstawić na kilka godzin, a następnie przyprawić i zarumienić na oleju, na silnym ogniu. Wraz z tłuszczem przełożyć do brytfanny. Podlać kilkoma łyżkami wody. Piec ok. 1,5 godziny w temp. 180 stopni C, polewając sosem z pieczenia.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cooleczka 01.09.2012 13:50
brzmi smacznie
cooleczka 01.09.2012 13:50
brzmi smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak