Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Coleslaw z czerwonej kapusty

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

chrzan 2 łyzka
jogurt grecki 4 łyzki
sól
pieprz
marchewka 1
cebula czerwona 1 szt
kapusta czerwona 1 mała

Przepis i sposób przygotowania na: Coleslaw z czerwonej kapusty

Kapuste drobno szatkujemy.

Cebulę kroimy w cienkie piórka, marchewkę ścieramy na drobnych oczkach.

Całość mieszamy, doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

Dodajemy chrzan, jogurt i mieszamy.

Odstawiamy na 5 minut przed podaniem.

Smacznego :)

Przepis pochodzi z książki "Jedz pysznie, chudnij cudnie".

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Anna133 01.09.2013 08:56
najlepsza , uwielbiam ją
Rafał10 22.06.2012 12:56
nigdy nie próbowałam.... zrobię :D
parysek10 19.06.2012 19:42
pycha
treonina 19.06.2012 18:08
super!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak