Doradca Smaku logoandPrymat logo
Mięsa - najlepsze przepisy SPRAWDŹ

ciepla kanapka

5.0
(6)
Czas
Czas: 15 min
Liczba porcji
Liczba porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

bagietki
3 szt
pieczarki
0,5 kg
pomidory
2-3 szt
ogórki kiszone
2-3 szt
masło
2 lyzki
plastry szynki
6 plastrow
sól, pieprz
1 szczypta
żółty ser starty
250 pikantny
ketchup
1 opak

Przepis i sposób przygotowania na: ciepla kanapka

bulki kroimy wzdluz.wybieramy z nich miazsz,srodek.kazda smarujemy maslem.pieczarki kroimy w plastry,smazymy do miekkosci.pod koniec doprawiamy pieprzem i sola.pomidory i ogorki kroimy w plasterki.
buleczki ukladamy na blaszce.najpierw kladziemy pieczarki,potem szynke,pomidora i ogorka.zasypujemy serem.pieczemy 15-20 minut.po upieczeniu polewamy ketchupem

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

cukiereczek 02.04.2012 08:33
mniam
Smakosz6 25.09.2010 10:28
mniam!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak