Cielęcina z ananasem

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • ananas z puszki

    8 plastrów
  • olej

    1/2 szklanka
  • imbir

    1/2 łyżeczki
  • szałwia

    1/2 łyżeczki
  • tymianek

    1/2 łyżeczki
  • rozmaryn

    1/2 łyżeczki
  • cielęcina bez kości

    1500 z udźca
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Olej wymieszać z przyprawami i sokiem z ananasów, natrzeć mięso. W mięsie zrobić nacięcia, włożyć połówki ananasa. Włożyć do tunelu foliowego. Piec 60 minut w temp. 180 stopni C.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat