Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cielęcina na szpinaku

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

polędwicy cielęcej 15 dag
szpinak świeży 10 dag
sól do smaku
pieprz do smaku
starta gałka muszkatołowa
czosnek
olej do smażenia 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Cielęcina na szpinaku

Szpinak blanszować w osolonej wodzie ,zalać lodowatą wodą ,staranie osączyć,polędwice opłukać i pokroić w paski.Rozgrzej olej ,dodaj przyprawy do smaku i obsmaż kawałki mięsa , gotową cielęcinę ułóż na liściach szpinaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mic 17.12.2011 19:30
szpinaku nie lubie...
kotlet 08.11.2011 23:19
na pewno smaczek taki, że w buzi się rozpływa :)
Justa32 07.11.2011 14:06
smakowity pomysł!!! mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak