Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Cielęce frykadelki

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

masa mięsna jak na pulpety 1
Bułka tarta klasyczna Prymat
tłuszcz do smażenia

Przepis i sposób przygotowania na: Cielęce frykadelki

Z przyrządzonej masy formować podłużne klopsiki, obtaczać je w tartej bułce, i smażyć. Podawać obłożone liśćmi sałaty skropionymi sokiem z cytryny, z odrobiną soli i olejem, oraz z wszelkiego rodzaju jarzynami lub surówkami.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jaheira11 29.09.2011 23:11
rewelacja
iwona332 12.06.2011 18:25
super
Patrycja33 18.05.2011 17:27
szybki obiadek

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak