Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto z rabarbarem i kisielem
Kroki postępowania
Piec w temperaturze 180 stopni C przez 45 minut.
mąka | 3 szklanki |
żółtko jajek | 5 szt |
masło | 1 kostka |
cukier | 12 dkg |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki płaskie |
rabarbar | 1 kg |
cukier | 5 łyżek |
białka jaj | 5 szt |
cukier | 1/4 szklanki |
kisiel truskawkowy | 1 opakowanie |
mąka krupczatka | 1/2 szklanki |
cukier | 1/2 szklanki |
masło | 70-80 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: