Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto z gruszkami i konfiturą z czarnej porzeczki
Kroki postępowania
Smacznego !
jajko | 2 sztuki |
cukier brązowy | 1/2 szklanki |
konfitura z czarnej porzeczki | 3 łyżki |
gruszki | 3 sztuki |
olej | 1/3 szklanki |
mleko 3,2% | 1 szklanka |
mąka tortowa | 2 szklanki |
kakao | 1 łyżka |
Kardamon mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cynamon Prymat | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: