Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto z cukinią
Kroki postępowania
Śmietanę ubić na sztywno z dodatkiem żelatyny fiks przygotowanej zgodnie z przepisem na opakowaniu.
cukinia | 25 dag |
cukier | 15 dag |
mąka tortowa | 35 dag |
jajko | 2 sztuki |
mleko | 100 ml |
proszek do pieczenia | 1 opakowanie |
olej | 5 łyżek |
dżem wiśniowy | 1 szklanka |
śmietana 30% | 0,5 litra |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 opakowanie |
czekolada mleczna | 10 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: