Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciasto z chrupek kukurydzianych

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

chrupki kukurydziane 2 opakowanie
cukierki krówki 30 dag
margaryna 3 łyżka
orzechy włoskie 5 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto z chrupek kukurydzianych

Cukierki krówki rozpuścić w rondelku z dodatkiem margaryny. Chrupki kukurydziane wsypać do miski. Rozpuszczoną, gorącą masę krówkową polać po chrupkach i dodać pokruszone orzechy. Wszystko dobrze wymieszać. Na koniec włożyć do blachy, lekko uciskając.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anilewe13
anilewe13 21.01.2015 20:52
super przepis
Jagódka77 04.01.2014 13:13
oryginalny przepis, chyba się kiedyś skuszę i zrobię
wiola333 22.04.2013 08:47
znakomity przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak