Składniki:
ciasto francuskie | 6 op. |
cukier puder | 4 łyżki |
mleko | 1/2 l. |
budyń waniliowy | 1 szt. |
cukier | 2 łyżki |
cukier waniliowy | |
laska wanilii | |
śmietana 30% | 1/2 l. |
maliny świeże | 1/2 kg. |
jeżyny | 1/4 kg. |
melisa listki |
ciasto francuskie | 6 op. |
cukier puder | 4 łyżki |
mleko | 1/2 l. |
budyń waniliowy | 1 szt. |
cukier | 2 łyżki |
cukier waniliowy | |
laska wanilii | |
śmietana 30% | 1/2 l. |
maliny świeże | 1/2 kg. |
jeżyny | 1/4 kg. |
melisa listki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: