Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto ucierane z rabarbarem migdałami i kokosową kruszonką
Kroki postępowania
Do dobrze utartej masy dodajemy przesiane mąki i proszek do pieczenia mieszamy.
POLECAM!!!!
masło lub margaryna | 20 dkg |
jajko | 2 szt |
żółtko jajek | 3 szt |
cukier wanilinowy | 1 szt |
cukier | 4-5 łyżek |
mąka pszenna | 23 dkg |
mąka ziemniaczana | 12 dkg |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
migdały grubo pokrojone | 2 łyżki |
rabarbar | 10-12 łodyg |
cukier waniliowy | 1 łyżka |
kruszonka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: