Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto Shrek
Kroki postępowania
Wierzch. Galaretkę rozpuścić w 450 ml gorącej wody. Odstawić do delikatnego stężenia. Wylać na ciasto.
jajko | 3 szt |
cukier | 2,5 łyżki |
olej | 1 łyżka |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 0,5 łyżeczki |
masło lub margaryna | do formy |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do formy |
budyń waniliowy | 2 opakowania na 3/4 l |
śmietana 30% | 250 ml |
cukier puder | 1 łyżka |
fix do śmietany | 1 opakowanie |
galaretka agrestowa | 1 szt |
galaretka agrestowa | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: