Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto Rafaello
Kroki postępowania
Na jeden biszkopt wykładamy 3/4 masy.
jajko | 5 sztuk |
cukier | 3/4 szklanki |
mąka pszenna | 3/4 szklanki |
mąka ziemniaczana | 1/4 szklanki |
ocet | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
biała czekolada | 3 sztuki |
bita śmietana | śnieżka 3 sztuki |
śmietana 30% | 1 szklanka |
mleko | 1,5 szklanki |
wiórki kokosowe | 20 dkg |
margaryna | 15 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: