Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto pszenno-kukurydziane z tartymi jabłkami
Kroki postępowania
Zaraz po upieczeniu ostrożnie wyjąć ciasto z foremki i odkleić papier od brzegów, aby w trakcie stygnięcia mogło spokojnie odparować.
jajko | 3 duże |
cukier kryształ | 4 łyżki |
budyń waniliowy | 1 op. |
Soda oczyszczona Prymat | 1/4 łyżeczki |
mąka tortowa | 2 łyżki |
mąka kukurydziana | 3 łyżki |
olej rzepakowy | 1,5 łyżki |
jabłka winne | 2-3 |
cukier waniliowy | 2 op. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: