Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto pajączek
Kroki postępowania





Ciasto przekładać masą budyniową.Na wierzchu polać polewą czekoladową.
Smacznego. :)

margaryna |
5 dag
|
miód |
3 łyżki
|
jaja |
3 sztuki
|
kakao |
4 lyzki
|
cukier |
3/4 szklanki
|
Soda oczyszczona Prymat |
1 łyżeczka
|
mąka |
3 i 3/4 szklanki
|
mleko |
1 litr
|
mąka ziemniaczana |
3 łyżki
|
mąka pszenna |
3 łyzki
|
cukier |
1 szklanka
|
cukier waniliowy |
1 opakowanie
|
margaryna |
|
polewa czekoladowa |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: