Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto "niebo w gębie"
Forma 25x40 cm.
mąka pszenna | 3/4 szklanki |
mąka ziemniaczana | 1/4 szklanki |
cukier | 3/4 sztuki |
jajko | 6 sztuk |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
jabłka | 1,5 kilograma |
galaretka truskawkowa | 2 sztuki |
cukier | 2 łyżki |
masło | 2 łyżki |
mleko 3,2% | 1 litr |
mąka pszenna | 3 łyżki |
mąka ziemniaczana | 3 łyżki |
cukier | 3/4 szklanki |
cukier waniliowy | 2 łyżki |
masło | 400 gram |
wiórki kokosowe | 150 gram |
masło | 2 łyżki |
cukier | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: