Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciasto na rurki

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mąka 4 szklanki
margaryna 2 kostki
SMIETNA 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto na rurki

Połowę mąki razem z margaryną siekamy, zagniatamy ciasto i schładzamy. Śmietanę łączymy z pozostałą mąką, zagniatamy i schładzamy. Po schłodzeniu oba ciasta dokładnie siekamy i łączymy. Zagniatamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 10.04.2012 19:40
extra przepis
Halusia 07.07.2011 07:43
Proste i fajne!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak