Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto miodowe przekładane kremem budyniowym z capuccino
Ciasto wyłożyć na blaszkę wyłożoną papierem do pieczenia o wymiarach.Piec w temperaturze 180ºC przez 15 - 20 minut. Drugie ciasto upiekłam tak samo.
Białka ubiłam z cukrem na sztywną pianę.Nia przerywając ubijania dodawałam po jednym żółtku. Mąkę wymieszną z proszkiem do pieczenia, wsypywałam do masy jajecznej i delikatnie mieszałam. Piekłam w formie takiej jak ciasto z miodem,wyłożonej papierem około 30 minut.
Przygotowałam budyń.Do gotującego się mleka wsypałam cappuccino i rozprowadzony,osłodzony budyń.Zagotowałam aż zgęstniał.Ostudziłam.Zmiksowałam az masłem i przełozyłam nim ciasto.
W tem sposób,że na spód ciasto miodowe,masa,biszkokpt,masa i ciasto miodowe.Na wierch polałam polewą czekoladową