Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto marchewkowe
Piec ok. 1 godziny w temp. 180 st. C - blacha prostokątna.
Polać polewą czekoladową po ostygnięciu, można posypać płatkami migdałów lub wiórkami kokosowymi.
Smacznego
mąka pszenna | 1 1/2 szkl. |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
sól | 1/2 łyżeczki |
cynamon Prymat | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
wanilia | 1 łyżeczka |
cukier | 1 szkl. |
olej słonecznikowy | 2/3 szkl. |
jajko | 3 szt. |
marchew | 1 1/2 szt. [starta] |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: