Składniki:
mak | 20 dag |
mleko | 1 szkl |
masło | 25 dag |
mąka | 25 dag |
jajko | 5 szt |
proszek do pieczenia | 3 łyżeczki |
cukier puder | 25 dag |
Skórka pomarańczowa kandyzowan | 3 łyżki |
aromat migdałowy | 1/2 łyzeczki |
mak | 20 dag |
mleko | 1 szkl |
masło | 25 dag |
mąka | 25 dag |
jajko | 5 szt |
proszek do pieczenia | 3 łyżeczki |
cukier puder | 25 dag |
Skórka pomarańczowa kandyzowan | 3 łyżki |
aromat migdałowy | 1/2 łyzeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: