Składniki
kg
kostka
g
gramów
gniazd
mała łyż.
duża łyż.
ml
dużej łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
Biszkopt
1 szt. -
śmietana 30%
400 g -
Żelatyna wieprzowa Prymat
2 łyżecz. -
cukier puder
3 łyż. -
kawa rozpuszczalna
2 łyżecz. -
cukier
2 łyżecz. -
mleko
200 ml -
cukier puder
2 łyżecz. -
Żelatyna wieprzowa Prymat
-
bita śmietana
1 szt. -
cappuccino
60 g -
cappuccino
2 łyżecz. -
woda
1 (gorąca)
Sposób przygotowania
Kroki postępowania

Biszkopt przekroić na pół, nasączyć ostudzoną kawą.


Komentarze (12)
Nie masz konta? Zarejestruj się
Załaduj więcej komentarzy (2)