Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto kruche z budyniową pianką i owocami
Kroki postępowania
Po ostudzeniu oprószam ciasto cukrem pudrem.
mąka pszenna | 2,5 szkl. |
masło | 250 g |
proszek do pieczenia | 2 łyżecz. |
cukier puder | 4 łyż. |
żółtko jajek | 7 szt. |
białko | 7 szt. |
cukier | 1 szkl. |
cukier waniliowy | 1 łyż. |
budyń śmietankowy | 100 g |
olej | 1/2 szkl. |
maliny świeże | 1 garść |
jagody | 1 garść |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: