CIASTO KRAKERSOWE BEZ PIECZENIA

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

Kalkulator jednostek
×

kostka

kg

g

gramów

mała łyż.

dużej łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • krakersów

    2 opakowania
  • cukru

    1 szkl
  • mleka

    5 szklanek
  • mąki

    1 szkl
  • margaryna

    1
  • żółtka

    3
  • budyń waniljowy

    1
  • brzoskwinie

    1 puszka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

4 SZKL MLEKA ZAGOTOWAĆ Z CUKREM I MARGARYNĄ, 1 SZK MLEKA WYMIESZAĆ Z BUDYNIEM , MĄKĄ I ŻÓLTKAMI DELIKATNIE WLEWAĆ DO GOTUJĄCEGO SIĘ MLEKA, I GOTOWAĆ KILKA MINUT, BLACHĘ PAPIEREM UŁOŻYĆ 1 PACZKĘ KRAKERSÓW I WYŁOŻYĆ NA NIE PÓŁ KREMU, BRZOSKWINIE OSĄCZYĆI POKROIĆ NA MAŁE CZĄSTKI I UŁOŻYĆ NA KREMIE I PRZYKRYĆ RESZTĄ KREMU I NA TO UŁOŻYĆ 2 OPAKOWANIE KRAKERSÓW, I DOBRZE SCHŁODZIĆ W LODÓWCE, MOŻNA PODAWAĆ CIASTO Z BITĄ ŚMIETANĄ,

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Andysz 20.11.2012 09:13
pychota!!;)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat