Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciasto kajmakowe bez pieczenia

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

herbatniki 4 op
masa kajmakowa 1 szt
polewa czekoladowa 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto kajmakowe bez pieczenia

Wstaw masę kajmakową na mały ogień aby się rozrzedziła. Czekoladę do kąpieli wodnej aby się roztopiła. Na blachę włóż folię aluminiową i ułóż na spodzie herbatniki. Część masy kajmakowej wylej na ciasto i rozprowadź równo. Połóż drugą warstwę herbatników i na to daj resztę kajmaku i wszystko zalej roztopioną czekoladą. Schłodź w lodówce.I gotowe!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ola1young 06.03.2017 19:37
ciekawy pomysł :)
Habibi 05.03.2017 20:09
można się zasłodzić na rok do przodu ;)
agaK. 05.03.2017 19:54
Słodkości:)
Marta1986 05.03.2017 19:34
pysznosci mniam
mirosława4 05.03.2017 18:57
bardzo dobre
agnieszka214 05.03.2017 18:05
Szybkie i fajne slodkosci

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak