Składniki:
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
malinyw cukrze | |
bita śmietana | |
melko | 3 szkl |
budyń waniliowy | |
masło | 100 g |
jajko | 3 |
mąka pszenna | 2 łyżki |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
cukier waniliowy | 1 |
cukier kryształ | 3/4 szkl |
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
malinyw cukrze | |
bita śmietana | |
melko | 3 szkl |
budyń waniliowy | |
masło | 100 g |
jajko | 3 |
mąka pszenna | 2 łyżki |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
cukier waniliowy | 1 |
cukier kryształ | 3/4 szkl |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: