Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto ,, Fale Dunaju '' z jabłkami.
Kroki postępowania




mąka krupczatka |
2 szklanki
|
jajko |
6 sztuk
|
cukier puder |
1 szklanka
|
masło lub margaryna |
25 dag
|
mleko |
3 łyżki
|
kakao |
2 łyżki
|
sól |
szczypta
|
proszek do pieczenia |
2 łyżeczki
|
mleko |
2 szklanki
|
cukier puder |
pół szklanki
|
żółtko jajek |
2 sztuki
|
budyń waniliowy |
2 sztuki
|
masło lub margaryna |
25 dag
|
jabłka |
kilka sztuk
|
czekolada mleczna |
5 dag
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: