Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto czekoladowe z masą z semoliną
Kroki postępowania
Piec w 200 stopniach przez 15 min.
Na gotowe ciasto wylać masę, na wierzch położyć kawałki ciasta z lodówki.
Piec w 180 stopniach przez 50 min.
masło | 100 g |
mąka pszenna | 1 kubek |
budyń czekoladowy | 1 opakowanie |
cukier | 1 kubek |
mleko | 1 kubek |
semolina | 3/4 kubka |
żółtko jajek | 1 sztuka |
sok z cytryny | 2 łyżki |
cappuccino waniliowe | 2 łyżki |
galaretka cytrynowa | 1 kubek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: