Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto czekoladowe z dodatkiem jabłek
Kroki postępowania
Jajka utrzeć z cukrem i miodem do białości.
mąka | 2,5 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
jajko | 4 szt |
olej | 1/2 szklanki |
miód prawdziwy | 2 łyżki |
kakao | 3 łyżki |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
jabłka | 5 szt |
orzechy włoskie | 10 dag |
tłuszcz do formy | |
wiórki kokosowe | do formy |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: