Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto biszkoptowe z truskawkowym musem
Kroki postępowania
Pysznego ciacha :)
jajko | 5 szt |
cukier | 1 szkl |
mąka | 1 szkl |
mąka ziemniaczana | 1/4 szkl |
proszek do pieczenia | 1 łyżczka |
truskawki świeże | 1 kg |
galaretka truskawkowa | 2 szt |
budyń śmietankowy | 2 szt (bez cukru) |
cukier | 1 szkl |
śmietana 30% | 500 ml |
cukier puder | 3 łyżki |
śmietan fix | 4 szt |
Biszkopty | 100 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: