Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto bananowe z winogronami i marcepanem.
Kroki postępowania
Banany przekroić wzdłuż i spryskać sokiem z cytryny. Ułożyć na cieście.
masło | 0,5 kostki |
cukier | 0,5 szklanki |
cukier waniliowy | 1 szt |
mąka | 1 szklanka |
jajko | 2 szt |
sól | 1 szczypta |
banan | 3 szt |
sok z cytryny | 1 łyżka |
winogrona zielone | 1 szklanka |
marcepan | 20 dag |
jajko | 1 szt |
białko | 1 szt |
czekolada | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: