Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto bananowe z galaretką
Kroki postępowania
Pozostawić do stężenia w lodówce.
mąka | 0,75 szkl |
cukier | 0,5 szkl |
proszek do pieczenia | 4 łyżeczka |
jajko | 4 szt |
cukier | 0,25 szkl |
masło | 20 dag |
żółtko jajek | 3 szt |
banan | 8 szt |
galaretka cytrynowa | 1 opakowanie |
galaretka brzoskwiniowa | 1 opakowanie |
białko | 2 szt |
cukier puder | 4 łyżki |
galaretka truskawkowa | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: