Składniki
kostka
g
kg
gramów
gniazda
gniazd
ml
duża łyż.
dużej łyż.
mała łyż.
łyżeczka
łyżka
szklanka
Nadzienie
-
jabłka
6 szt -
rodzynki
70 g -
żurawina suszona
30 g -
cytryna
1 szt -
cukier
3 łyżki -
Cynamon mielony Prymat
1/2 łyżeczki -
Kardamon mielony Prymat
1/2 łyżeczki -
mąka pszenna
1 i 1/2 łyżki
Lukier
-
cukier puder
1/2 szklanki -
grenadina
2 łyzki
Pozostałe składniki
-
ciasto francuskie
2 opakowania -
jajko
1 szt -
woda
1 łyżka
Przepis i sposób przygotowania Ciastka francuskie z lukrem grenadinowym
Kroki postępowania







Komentarze (1)
Nie masz konta? Zarejestruj się