Składniki:
masa makowa | domowa 6 łyżek |
jabłka | 5 sztuk |
orzechy laskowe | pokrojone 1 łyżka |
migdały | pokrojone 1 łyżka |
skórka pomarańczowa | 1 łyżka |
ciasto francuskie | 1 rulon |
jajko | 1 całe |
płatki migdałowe | 2 łyżki |
masa makowa | domowa 6 łyżek |
jabłka | 5 sztuk |
orzechy laskowe | pokrojone 1 łyżka |
migdały | pokrojone 1 łyżka |
skórka pomarańczowa | 1 łyżka |
ciasto francuskie | 1 rulon |
jajko | 1 całe |
płatki migdałowe | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: