Przepis i sposób przygotowania na: Ciastka bez mąki i cukru- dla diabetyków
Odrywamy kawałki ciasta i w dłoniach toczymy kulki o średnicy około 4 cm. Spłaszczamy je i układamy na przygotowanej blaszce.
Ciasta pieczemy w 180°C około 20 minut.
mus jabłkowy | 1,5 szklanki |
jajko | 2 sztuki |
otręby pszenne | 0,5 szklanki |
otręby pszenne | 0,5 szklanki, granulowane, jabłkowe |
płatki owsiane | 1 szklanka |
siemię lniane | 4 łyżki |
rodzynki | garść |
sezam | 1 łyżka |
żurawina | 1 łyżka |
cynamon | 1 łyżeczka |
proszek do pieczenia | 0,5 łyżeczki |
płatki migdałowe | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: