Składniki:
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
mleko | 200 ml |
orzechy włoskie | |
kawa rozpuszczalna | 2 łyżeczki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
woda | 1/2 szklanki |
cukier puder | |
bita śmietana | 1 szt |
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
mleko | 200 ml |
orzechy włoskie | |
kawa rozpuszczalna | 2 łyżeczki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
woda | 1/2 szklanki |
cukier puder | |
bita śmietana | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: