Przepis i sposób przygotowania na: Ciabatta z zapiekanką
Kroki postępowania
Paprykę przełożyć do naczynia żaroodpornego, dodać cebulę, oprószyć solą i tymiankiem. Polać sosem sojowym.
Położyć kilka wiórek masła.
Podawać na ciepło.
ciabatta | 3 sztuki |
papryka czerwona | 1 sztuka |
papryka żółta | 1 sztuka |
cebula czerwona | 1 sztuka |
sos sojowy | 4 łyżki |
kiełbasa biała surowa | 2 pętelki |
pomidorki koktajlowe | 15 dag |
masło do smarowania | |
sól i pieprz do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: