Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chrzan z piernikiem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

chrzan tarty 2 szklanki/może być ze słoiczka
ocet 1/4 szklanki
pierniczki mielone 1 szklanka
sól do smaku
cukier do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Chrzan z piernikiem

Wykonanie:
Chrzan wymieszać z octem, szczyptą soli i cukrem do smaku. Dodać pokruszone pierniki, wymieszać i przełożyć do słoiczka, szczelnie zamknąć i przechowywać w lodówce. Podawać do jaj i mięs na zimno.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KORAL 25.03.2016 10:34
Ciekawa jestem smaku :)
pestka 25.03.2016 09:46
ciekawe połączenie
Futka 25.03.2016 09:10
Świetne i bardzo intrygujące połączenie :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak