CHRZAN Z OCTEM II

CHRZAN Z OCTEM II

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
1 - 2

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

kg

kostka

gr

gramów

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • chrzan korzeń

    - -
  • sól

    - do smaku
  • cukier

    - do smaku
  • ocet

    - do smaku
Wyślij składniki na:
Listonic
promotion_img Reklama na dziś

Sposób przygotowania

Chrzan oczyścić, umyć, zetrzeć na tarce, przełożyć do słoika, dodać ocet, sól i cukier do smaku, wymieszać i zamknąć słoik.

Chrzan super smakuje do mięs w galarecie.

SMACZNEGO !!!

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MAR3STA

27.02.2012 18:38
lubię domowy chrzan

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat