Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chrupiąca surówka

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta pekińska 1/2 sztuki
żurawina 1 łyżka
słonecznik łuskany 1 mała garść
płynny miód
oliwa
sok z cytryny
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Chrupiąca surówka

Kapustę opłukać, pokroić na szerokie plastry dodać słonecznik i żurawinę. Z oliwy, miodu, soku z cytryny i przypraw zrobić winegret. Kapustę polać winegretem i dobrze wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

PaniMISIOWA 16.08.2012 21:56
fajna
Anulka75
Anulka75 25.04.2012 10:31
supcio
Adamorek 29.11.2011 22:46
ciekawa
aga130982 17.10.2011 19:04
uuuuuuuuuuuuuuuu

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak